L´Alcalde de Barcelona remarca “el gran lideratge” del president Macià i afirma que “va posar les peces bàsiques per a la modernització del país” : Servei de Premsa

L´Alcalde de Barcelona remarca “el gran lideratge” del president Macià i afirma que “va posar les peces bàsiques per a la modernització del país”

25/12/2011

L´Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha encapçalat aquest matí l´ofrena floral que la corporació municipal ha fet a la tomba del President de la Generalitat, Francesc Macià, al cementiri de Montjuïc.

Xavier Trias ha explicat que fa molt anys que va a fer l´ofrena aquest dia, però que avui hi ha volgut assistir com a Alcalde de Barcelona i ha convidat tots els grups municipals a venir. L´Alcalde ha assegurat que “és bonic que la capital de Catalunya reconegui un home atrevit com va ser Francesc Macià” i ha afirmat que els propers anys continuarà pujant a aquest acte d´homenatge i convidant la resta de grups municipals a assistir-hi.

Xavier Trias ha destacat “el gran lideratge” del president Macià, de qui ha dit que tenia una “força molt especial”. L´Alcalde ha explicat que Macià “va posar les peces bàsiques per a la modernització del país” i ha recordat que “va ser una persona tremendament estimada”.

L´acte d´homenatge de la corporació ha finalitzat amb la interpretació del Cant dels Ocells, a càrrec del violoncel.lista Isaac Friedhoff.Compartiu aquest contingut