47 persones desallotjades per un incendi en un edifici d´apartaments tutelats del districte de Les Corts : Servei de Premsa

47 persones desallotjades per un incendi en un edifici d´apartaments tutelats del districte de Les Corts

27/12/2011

Un total de 47 persones han estat desallotjades aquest vespre a causa d´un foc que s´ha produït en un edifici d´apartaments tutelats per a gent grat situat al carrer Montnegre, 30, a la confluència amb el carrer Entença, al districte de les Corts. La gran quantitat de fum que s´ha acumulat a l´interior de l´edifici ha obligat a desallotjar tots els seus ocupants, que han rebut atenció per part dels professionals del Centre d´Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB). Amb la intervenció del CUESB es garanteix que totes les persones desallotjades passaran avui la nit a casa de familiars o bé en un hotel de la ciutat.

El SEM ha atès fins a 31 persones un espai que s´ha habilitat ràpidament al casal que hi ha al costat de l´edifici d´apartaments tutelats afectat. De les persones ateses per inhalació de fums, 6 han hagut de ser traslladats en centres hospitalaris de forma preventiva.

Bombers de Barcelona ha rebut una trucada d´avís a les 19.16 per un incendi en l´edifici d´apartaments tutelats. S´ha tractat pressumiblement d´un foc elèctric, per la qual cosa, tot i que no s´ha produït flama, sí que ha originat una gran acumulació de fum.

Demà al matí els serveis d´emergència comprovaran com ha quedat la instal·lació elèctrica de l´edifici, i a partir d´aquesta comprovació es podrà determinar el temps necessari de reparació. Des d´aquesta mateixa nit els professionals dels serveis socials i dels Bombers faciliten que les persones desallotjades puguin recollir les seves pertinences.

El primer tinent d´alcalde i responsable de Seguretat de l´Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, s´ha desplaçat fins al lloc dels fets per seguir el desenvolupament dels treballs que estan desenvolupant els cossos policials, socials i d´emergència. També s´hi ha desplaçat la tinent d´alcalde de Qualitat de Vida, Maite Fandos, i el tinent d´alcalde d´Hàbitat Urbà, Antoni Vives, que és alhora regidor del districte de Les Corts.Compartiu aquest contingut