Cinc atesos per fum a un edifici d´apartaments per a gent gran al carrer Montnegre 39 : Servei de Premsa

Cinc atesos per fum a un edifici d´apartaments per a gent gran al carrer Montnegre 39

27/12/2011

Els Bombers de Barcelona han rebut una trucada d´avís a les 19:16 hores, per un incendi a un edifici d´apartaments tutelats per a gent gran, situat al carrer de Montnegre, 39, a la confluència amb el carrer d´Entença, al districte de les Corts.

Al lloc s´han desplaçat fins a 9 vehicles dels bombers, que han desallotjat l´edifici per prevenció. En total s´han evacuat preventivament unes 17 persones, que a hores d´ara estan atenent els professionals del CUESB (Centre d´Urgències i Emergències Socials de Barcelona) desplaçats també fins al carrer Montnegre.

Els efectius dels Bombers de Barcelona han detectat l´origen del foc, que presumiblement es tractaria d´un foc elèctric, i per tant no hi ha flama, i treballen per ventilar l´important acumulació de fum. a l´edifici.

El Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) ha atès cinc persones i n´ha traslladat una d´elles a un centre hospitalari per inhalació de fum.

La Guàrdia Urbana ha tallat el trànsit del carrer Montnegre entre els carrers d´Entença i Ecuador, per tal de facilitar els treballs del dispositiu dels cossos d´emergència.Compartiu aquest contingut