62 persones reallotjades per l´incendi del carrer Montnegre : Servei de Premsa

62 persones reallotjades per l´incendi del carrer Montnegre

28/12/2011

Un total de 62 persones passaran aquesta nit fora de l´edifici d´habitatges amb serveis per a la gent gran del carrer Montnegre, 39, que es va veure afectat per un foc elèctric ahir al vespre. Un total de 39 persones dormiran en un hotel de la ciutat facilitat per l´Ajuntament de Barcelona i 23 continuaran a cases de familiars.

D´altra banda, de les 6 persones traslladades a centres hospitalaris només 1 continua ingressada i les 5 restants ja han estat donades d´alta i han passat a ser allotjades, igual que la resta d´afectats, a hotels o a cases de familiars.

Durant la tarda d´avui, els veïns de l´immoble han pogut accedir als seus habitatges per recollir les pertinences necessàries pels propers dies gràcies a un dispositiu del Centre d´Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB), la Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona.

I és que, des de primera hora d´avui els serveis tècnics i els bombers estan comprovant l´estat de l´edifici, que no presenta danys estructurals, però si una afectació important de la instal·lació elèctrica. Les conclusions dels tècnics apunten a què serà necessària la substitució de la instal·lació elèctrica i, en funció de l´evolució dels treballs, a partir de la setmana que ve es podrà establir la previsió de calendari per a la tornada dels afectats a casa seva.

A més, alguns dels ocupants dels habitatges amb serveis comptaven amb el suportde treballadors familiars. Tots els veïns que hagin estat allotjats en hotel continuaran rebent el suport d´aquests treballadors.Compartiu aquest contingut