La Guàrdia Urbana paralitza una festa ?rave? al districte de Sant Martí : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana paralitza una festa ?rave? al districte de Sant Martí

28/12/2011

La Guàrdia Urbana de Barcelona va intervenir per aturar a una festa ?rave? que s´estava celebrant dins d´una nau industrial ubicada al núm. 112 del carrer Almogàvers, durant la matinada del dia de Sant Esteve.

A les 8:30 hores del matí, una trucada de veïns del carrer Almogàvers queixant-se per les molèsties del soroll musical que generava l´esmentada festa, va alertar els agents dels districte de Sant Martí sobre els fets que s´estaven produint.

Diverses patrulles del Districte van dirigir-se al lloc on se celebrava la ?rave?. En arribar al local, els agents van comprovar que s´estava efectuant una festa, amb unes 100 persones a l´interior d´una nau industrial, que estaven consumint alcohol i tenien la música a un volum molt alt. El local no tenia cap tipus de permís ni de condicionament per a exercir aquesta activitat.

En una primera valoració, i per tal d´evitar danys majors, els agents van decidir no paralitzar la festa i observar la seva evolució, advertint però als participants que disminuïssin el volum de la música, la qual cosa van fer. Tot i això, posteriorment van tornar a pujar, novament, el volum.

En aquest moment, la Guàrdia Urbana va procedir a aixecar acta d´inspecció administrativa, mentre els agents continuaven vigilant l´evolució de la ?rave?.

Cap les 11:00 hores del matí, es va procedir, amb el reforç de diferents patrulles de la Unitat de Policia Administrativa i Seguretat (UPAS), a paralitzar la festa il·legal per raons de seguretat i molèsties al veïnat.

L´accés a aquesta nau es va fer mitjançant un solar i a través d´una porta d´un metre d´alçada. Els agents van fer sortir uns 20 participants que encara hi restaven a l´interior i van procedir a la intervenció i comís dels equips musicals utilitzats, mitjançant acta d´inspecció, a més d´impulsar les sancions per d´altres infraccions, com la manca llicència, manca assegurança, d´incompliment normativa seguretat locals i manca elements protecció contra incendis). Finalment, els agents van decomissar 12 altaveus, 3 taules mescla i 1 equalitzador de música.

En el transcurs de la intervenció es va identificar a 5 persones, organitzadores d´aquesta festa, una de les quals tenia pendent una citació per presentar-se al Jutjat Penal núm. 1 de Mataró.

Podeu descarregar-vos imatges en els següents enllaços:

http://www.ajbcnpremsa.info/download/rave_almogavers.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/rave_almogavers_2.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/rave_almogavers_3.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/rave_almogavers_4.jpgCompartiu aquest contingut