La Guàrdia Urbana de Barcelona deté un lladre a Sants mentre intentava atracar una botiga de compra-venda d´or : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona deté un lladre a Sants mentre intentava atracar una botiga de compra-venda d´or

03/01/2012

A les 5 de la tarda d´avui, la Sala Conjunta de Comandament de Barcelona ha comunicat un atracament amb arma de foc en una botiga de compra-venda d´or del carrer de Sants, al Districte de Sants-Montjuic.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que estava patrullant pel lloc s´hi ha apropat i ha sigut requerida per una dona que s´ha identificat com a propietària de la botiga i ha explicat que un home havia entrat al seu establiment i l´havia amenaçat amb una pistola per robar-la.

La dona ha explicat a la patrulla que sense que l´atracador se n´adonés, ha pogut accionar el timbre de connexió amb l´empresa de seguretat de la botiga i els hi ha donat la clau de perill i posteriorment, en una distracció de l´atracador, ha pogut tancar-lo entre les dues portes de seguretat del local i fugir.

Els agents s´han apropat a la botiga i han vist l´home, amb una pistola a la mà, una perruca, unes ulleres fosques i un jersei de coll alt que li tapava la boca i el nas. Els agents han bloquejat la sortida de la botiga i han demanat suport. S´ha establert un perímetre de seguretat al voltant de la botiga i s´ha impedit el pas tant de vianants com de vehicles a l´entorn de l´establiment.

Per megafonia s´ha demanat a l´atracador que deixés l´arma al terra i que posés les mans als vidres de les finestres. L´atracador s´ha posat molt nerviós i en un primer moment ha agitat la seva arma amenaçant els policies.

Després d´uns quants requeriments l´home ha fet cas als policies, ha deixat l´arma al terra i els agents han entrat i l´han pogut detenir.

L´home, Luís C.N., de 55 anys, ha sigut detingut per un presumpte delicte de robatori amb violència, ha sigut informat dels seus drets i en breu passarà a disposició dels Mossos d´Esquadra.

La pistola ha resultat ser de balins però amb molta semblança a una pistola de foc.

Podeu consultar imatges de l´arma utilitzada fent clic al següent enllaç:

http://www.ajbcnpremsa.info/download/atracament.jpgCompartiu aquest contingut