La Guàrdia Urbana avorta el segrest d´un ciutadà a l´Eixample : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana avorta el segrest d´un ciutadà a l´Eixample

12/01/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir ahir dimecres 11 de gener a quatre individus que intentaven segrestar un jove al districte de l´Eixample.

Els fets es van produir a les vuit del vespre a la cruïlla dels carrers Diputació amb Balmes. Una patrulla d´agents es va dirigir a aquesta cruïlla per una baralla entre joves.

Una vegada la patrulla va arribar al lloc, dos testimonis van informar que quatre joves havien agredint a un cinquè i, desprès d´obligar-lo a entrar en un vehicle, se l´havien endut. Acte seguit, els agents van facilitar a través de l´emissora les dades del vehicle, que va ser localitzat poc després a la Plaça Espanya.

Després d´aturar el vehicle, els agents van comprovar que en el seu interior es trobava el jove que havia patit l´agressió, i els presumptes segrestadors, els quals van ser detinguts una vegada comprovats tots el fets. Els quatre detinguts, d´entre 31 i 35 anys, van passar a disposició judicial.

Sembla ser que l´origen de tot plegat es va produir per una deute de diners que podria tenir la víctima amb una sisena persona.

Als detinguts se´ls va intervenir una arma blanca.

En l´escorcoll del vehicle, els agents van localitzar 1 matxet d´11 centímetres, 2 tornavisos, 1 balança de precisió i diferents eines per manipular substàncies estupefaents.

L´agredit va ser traslladat al centre sanitari del carrer Manso, on va ser assistit.

El turisme va ser ingressat al Dipòsit Municipal, a disposició judicial.





Paraules clau