La Guàrdia Urbana intervé en un pis de Sants-Montjuïc on s´exercia la prostitució : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana intervé en un pis de Sants-Montjuïc on s´exercia la prostitució

13/01/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han intervingut en un habitatge del districte de Sants-Montjuïc on presumptament s´exercia la prostitució.

Els fets van iniciar-se la primera setmana d´aquest any. Els agents van iniciar el seguiment del cas, després de ser alertats pels veïns del barri sobre la realització de possibles serveis sexuals en un pis del carrer Cabanes. Uns fulletons situats a l´entrada de la línia 3 del metro, a l´estació de Paral·lel, que anunciaven ?serveis de massatges? en aquest domicili, van acabar de posar sobre la pista els agents.

Després d´iniciar la vigilància, la Guàrdia Urbana va identificar un suposat client que duia un fulletó a la mà i sortia del pis. L´home va manifestar que havia rebut serveis sexuals a un preu de 30 a 60 euros, en funció del temps i de la tipologia de servei ofert. Al dia següent, un altre persona va tornar a manifestar el mateix fet als agents que feien el seguiment del cas.

Durant el seguiment del cas es va comprovar que en aquest domicili no hi havia ningú empadronat ni es disposava de cap mena de llicència d´activitats.

El passat 9 de gener, fruit de la investigació policial, la Guàrdia Urbana va detenir un individu com a presumpte autor d´un delicte contra els drets dels treballadors.

Els agents van iniciar diligències per aquest fet i, al mateix temps, van acompanyar a dues dones xineses a Estrangeria, per la seva situació d´estada irregular al país.

Les dones van indicar que treballaven a l´immoble i que, després de prestar els serveis sexuals, lliuraven al detingut una part acordada dels guanys.

La patrulla actuant va intervenir 1.810 euros i 100 lires turques, probablement provinents de la prostitució.

Paral·lelament, el Districte de Sants-Montjuïc ha ordenat el cessament de l´activitat.





Paraules clau