Xavier Trias: “Barcelona vol ser punta de llança de la recuperació econòmica del pais” : Servei de Premsa

Xavier Trias: “Barcelona vol ser punta de llança de la recuperació econòmica del pais”

15/01/2012

L´alcalde, Xavier Trias, ha avançat en declaracions als mitjans en la celebració dels Tres Tombs, que ja s´està treballant sobre el Pla d´Actuació Municipal, i que pretén posar-ho a discusió i obrir-ho a la participació dels ciutadans en breu de cara a poder aprovar-lo al mes de març o a l´abril. “Estic content de les valoracions fins ara de la gent” ha dit Trias, “però tenim encara molta feina per fer i estem convençuts que si algú pot fer que sortim de la crisi és la ciutat de Barcelona”. Per a l´alcalde, “la ciutat ha de ser la punta de llança d´aquesta recuperació del pais”.

Trias ha anunciat que el plenari extraordinari sobre el model de ciutat se celebrarà el pròxim 17 de febrer i ha dit esperar “que es faci amb esperit constructiu en un moment difícil i complicat”. Aquest és un compromís de Trias com a alcalde, que ha destacat que “el farem perquè crec que és una manera democràtica d´obrir el debat i de fer avancar la ciutat”.Compartiu aquest contingut