La Guàrdia Urbana intervé marihuana i haixix en un control rutinari de trànsit a les Rambles : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana intervé marihuana i haixix en un control rutinari de trànsit a les Rambles

20/01/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha intervingut prop de 300 grams de marihuana i 50 grams de haixix preparats i a punt de ser comercialitzats en un control rutinari a les Rambles..

Els fets van ocórrer el 19 de gener passat, quan els agents del districte de Ciutat Vella es trobaven fent un control de seguretat viària a Les Rambles. A la part baixa de l´esmentat passeig, els agents, que es trobaven realitzant tasques policials per incrementar la seguretat viària, van observar una motocicleta que duia caducada la inspecció tècnica obligatòria de vehicles.

En aquest moment la patrulla va fer aturar el conductor per fer les comprovacions adients veient que, a més, no presentava el rebut de l´assegurança. Aquests fets, a més de les denúncies pertinents, suposava l´ ingrés de del vehicle al dipòsit municipal.

Moments després, quan els agents van acostar-se a la motocicleta, van sentir un intens aroma, característic dels estupefaents, que els va alertar i els va fer sospitar que, al seu interior en podria dur. Durant la revisió de la motocicleta, la patrulla va trobar una maleta que duia unes bosses de plàstic transparents amb força quantitat de substància vegetal de color verd que, per l´olor que desprenia, tot semblava apuntar que era marihuana.

Una d´aquestes bosses, contenia unes bossetes més petites de la mateixa substància i l´altra portava un material vegetal de color marró, que podria tractar-se d´haixix. Dins de la motocicleta, els agents també van trobar una llibreta i diverses anotacions que feia entendre que el presumpte autor treballava sota comanda i estava a punt de comercialitzar el gènere.

Mentre durava l´escorcoll de la motocicleta, el detingut va manifestar, de manera ostentosa que la droga, que acabava de ser intervinguda per la Guàrdia Urbana, ?era la más buena que jamas os hayais podido encontrar?.

El conductor va quedar detingut com a presumpte autor d´un delicte contra la salut pública.





Paraules clau