Maite Fandos: ?Les mostres de suport a la candidatura Barcelona-Pirineu 2022 ens donen força per impulsar aquest projecte de país? : Servei de Premsa

Maite Fandos: ?Les mostres de suport a la candidatura Barcelona-Pirineu 2022 ens donen força per impulsar aquest projecte de país?

20/01/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La tinent d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha agraït avui la mostra de suport que han organitzat les estacions de La Molina i La Masella a la candidatura de Barcelona-Pirineu 2022, dins de l´acte del Rècord del Món de Baixada de Torxes, i l´ha acollit com ?un símbol de la il·lusió vers un projecte de Barcelona i del Pirineu, que estem impulsant entre tots amb el compromís que sigui beneficiós per al nostre país?. ?Aquesta mostra ciutadana d´il·lusió s´afegeix a la nostra, i ens dóna força per seguir treballant per fer un projecte exigent, viable i possible?, ha afegit.

El World Snow Day, campanya dins la qual s´engloba el Rècord del Món de Baixada de Torxes de La Molina i La Masella, és una iniciativa de la Federació Internacional d´Esquí (FIS) per a promoure els esports de neu. El World Snow Day se celebra arreu de món el dia 22 de gener. Per aquest motiu s´ha obert la participació als clubs, associacions i estacions d´esquí perquè també organitzin la seva pròpia activitat, convertint-la en una gran festa de la neu i de l´esport.

Fandos, juntament amb el comissionat de la Candidatura Barcelona-Pirineu 2022, Enric Truñó, assistirà aquesta tarda a l´encesa del peveter que faran els esquiadors que participen en la Baixada de Torxes en finalitzar la baixada. A l´acte també hi anirà el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recorder; el secretari General de l´Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; diversos alcaldes del Pirineu, i el president de la Federació Catalana d´Esports d´Hivern, Òscar Cruz. L´acció vol simbolitzar, davant del món, el suport popular vers el projecte olímpic de la ciutat, que ara fa dos anys va iniciar la carrera per a ser seu d´uns Jocs Olímpics d´Hivern.

Durant els proper trimestre, la candidatura té previst reunir els membres dels tres comitès que la composen ?el de coordinació municipal, el de direcció i el territorial?per donar forma a la proposta de treball tècnic que ha elaborat l´Oficina Tècnica de la candidatura Barcelona-Pirineu 2022. Aquesta tasca es farà de forma prèvia a la presentació del document al president de la Generalitat de Catalunya.

Durant aquest any, a més, Barcelona té previst organitzar diferents actes de suport a la pre-candidatura, coincidint amb el 20è aniversari dels Jocs Olímpics de 1992.





Paraules clau