L´Ajuntament de Barcelona passa a fase d´emergència 2 el Pla Municipal per Neu i Gel : Servei de Premsa

L´Ajuntament de Barcelona passa a fase d´emergència 2 el Pla Municipal per Neu i Gel

02/02/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

A les XXX hores, l´Ajuntament de Barcelona ha elevat de fase d´emergència a 1 a fase d´emergència 2 el Pla Municipal per Neu i Gel atès que la nevada ja no afecta només a la zona alta de la ciutat sinó que s´ha extés a la part baixa de Barcelona. Aquesta fase preveu un increment de l´actuació dels diferents serveis municipals implicats en la gestió de l´emergència.

El Centre de Coordinació (CECOR) segueix activat de manera permanent per coordinar la resposta minut a minut que es dóna des de les diferents àrees de l´Ajuntament de Barcelona davant d´aquest episodi de neu i fred.

Aquesta nit i matinada l´àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans està escampant 25 tones més de sal per les principals vies de la ciutat i al voltant de zones com hospitals o escoles, per evitar que tinguin problemes de mobilitat.

També s´han reforçat amb 80 més les places per oferir allotjament als sense sostre de la ciutat i en aquests moments es compta amb 240 places disponibles.

A primera hora del matí i en funció de com hagi evolucionat la intensitat de la nevada s´emetrà un comunicat sobre els centres educatius de la ciutat i les recomanacions a seguir.





Paraules clau