L´Operació Fred atén 145 persones a Barcelona i 137 s´allotgen als equipaments d´Emergències Socials : Servei de Premsa

L´Operació Fred atén 145 persones a Barcelona i 137 s´allotgen als equipaments d´Emergències Socials

05/02/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

El dispositiu posat en marxa pels equips d´Urgències i Emergències Socials de l´Ajuntament Barcelona en el marc de l´Operació Fred ha contactat, aquesta passada nit, amb un total de 145 persones que es trobaven al carrer, de les quals 137 han pernoctat en algun dels equipaments de la ciutat.

L´equip del Centre d´Urgències i Emergènies Socials (CUESB), format per 47 persones entre tècnics i voluntaris de la Creu Roja, ha contactat a la via pública amb 10 persones, mentre que 135 s´han dirigit directament a les dependències del CUESB o als albergs oberts durant l´Operació Fred per passar-hi la nit.

El passat dimecres, 1 de febrer, es va activar el Pla d´Acció Logístic Social amb un reforç dels equips d´emergència del Centre d´Urgències i Emergències Socials de l´Ajuntament distribuïts per tota la ciutat que detecten les persones sense sostre, informant-les de la possibilitat d´allotjar-les en un centre de la xarxa de sense sostre i acompanyant-les fins el mateix centre.

El dispositiu dels equips d´emergències socials es va posar en marxa a les 19 hores de dissabte, dia 4 de febrer, i ha finalitzat a les 01:00 hores d´avui, diumenge dia 5 febrer.

El Pla d´Acció Logístic Social continuarà activat.





Paraules clau