Trias: ?L´aposta de Telefònica per Barcelona ens reforça com a Capital Mundial del Mòbil? : Servei de Premsa

Trias: ?L´aposta de Telefònica per Barcelona ens reforça com a Capital Mundial del Mòbil?

06/02/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, acompanyat del director general de Telefònica a Catalunya, Kim Faura, ha visitat avui les instal·lacions del nou centre d´atenció telefònica en català d´Unitono, situat a l´Avinguda Meridiana, i que ha permès crear 700 llocs de treball.

L´Alcalde s´ha felicitat per l´anunci fet avui que Barcelona es convertirà a l´estiu en la primera gran ciutat d´Espanya que tindrà fibra òptica de Telefónica per al 100% de la seva població al 2012, un desplegament que permet a la companyia contractar altres 1300 persones.

L´Alcalde ha agraït a la companyia l´aposta que ha fet en els últims anys per Barcelona ?Gràcies a la inversió i l´aposta que fa Telefònica en la fibra òptica, tota la ciutat se situa com a punta de llança en les noves tecnologies i ens posa en una posició d´avantatge respecte les altres ciutats?. ?És important per la marca Barcelona i per Telefònica?, ha sentenciat l´alcalde, que ha assegurat que crear 2.000 llocs de treball ? té un impacte importantíssim?.

?Quan s´aposta per ser la Capital Mundial del Mòbil no és que vingui una fira, és fer una aposta tecnològica a nivell de tota la ciutat, que et permeti donar-te a conèixer a tot el món i que les administracions s´ho creguin i les empreses facin inversions?, ha assegurat l´alcalde, que ha recordat que ?ser la Capital Mundial del Mòbil és tant important com si se celebressin uns nous Jocs Olímpics?.

Xavier Trias ha assegurat que l´aposta de Barcelona per les noves tecnologies i per liderar el moviment de les smart cities és fonamental perquè ?serveix per millorar el benestar de la gent, creant llocs de treball però també millorant l´atenció i els serveis que reben les persones?.





Paraules clau