(ACUTALITZACIÓ ) 8 persones resulten ferides de diversa consideració per una explosió al Districte de Sarrià-Sant Gervasi : Servei de Premsa

(ACUTALITZACIÓ ) 8 persones resulten ferides de diversa consideració per una explosió al Districte de Sarrià-Sant Gervasi

13/02/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Bombers de Barcelona ha rebut un avís a les 17.52 hores per un incendi que s´ha produït en un local comercial situat al carrer de Santa Amèlia, 24, al Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Bombers ha procedit a apagar el foc i quan aquest ja estava extingit i s´estaven realitzant tasques de revisió, s´ha produït una explosió, per causes que encara no s´han determinat.

A causa de l´ona expansiva, han resultat ferides de diversa consideració 8 persones, entre les quals hi ha cinc Bombers, que han estat traslladats a l´Hospital Clínic de Barcelona (1 d´ells en estat greu). A banda dels Bombers, 3 persones més han resultat ferides lleus: dues d´elles han estat traslladades a l´Hospital de la Vall d´Hebron, mentre que l´altra ha estat atesa i donada d´alta in situ pel SEM.

L´edifici on s´ha produït l´incendi no presenta afectació estructural i, per tant, no caldrà reallotjar cap persona. La circulació de vehicles pel carrer ja està normalitzada.

El regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, s´ha traslladat fins al lloc dels fets per seguir les tasques dels serveis municipals.

S´han mobilitzat 7 unitats dels Bombers de Barcelona i 6 del Sistema d´Emergències Mèdiques.





Paraules clau