El Districte de Sants-Montjuïc amplia la zona de vorera del carrer d´en Fontrodona per fer més segur el pas de vianants : Servei de Premsa

El Districte de Sants-Montjuïc amplia la zona de vorera del carrer d´en Fontrodona per fer més segur el pas de vianants

16/03/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

El Districte de Sants-Montjuïc ampliarà la zona de vorera del carrer d´en Fontrodona, situat al barri del Poble-Sec, en el tram entre els carrers de Blai i Magalhaes, que té uns 140 metres de llarg.
Aquest carrer, que té una amplada total d´uns sis metres, ja està urbanitzat amb una plataforma única, i per tant té la prioritat de pas invertida i atorgada als vianants. Això no obstant, contínuament es produeix una situació d´invasió per part dels vehicles de la part considerada vorera, que té 80 centímetres per banda. Per aquest motiu, els veïns de la zona es van adreçar al Districte de Sants-Monjuïc amb un plec de 115 signatures per sol·licitar una intervenció que fes més segur el pas de vianants. Demanaven posar algun tipus de barrera entre la part de vorera i la part de calçada per evitar aquesta invasió de vehicles. El Districte ha decidit, però, ampliar la part destinada a vianants i fer més estreta la zona de la calçada, que passarà a tenir 3,20 metres d´amplada. L´actuació es reforçarà amb la col·locació dels fitons que demanen els veïns per fer més segur el seu pas per aquest tram.

L´actuació no comportarà cap afectació en el trànsit de vehicles, perquè l´ampliació de voreres, que consistirà a col·locar panot de vorera en totes dues bandes, es posarà de forma alternativa primer en un costat i després en l´altre. Per aquest motiu, no caldrà interrompre el trànsit.
La intervenció començarà en els propers dies i durarà aproximadament un mes.





Paraules clau