Guàrdia Urbana i Mossos detenen vuit persones en un dispositiu conjunt de seguretat al Port Olímpic : Servei de Premsa

Guàrdia Urbana i Mossos detenen vuit persones en un dispositiu conjunt de seguretat al Port Olímpic

02/04/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Agents de la Policia de la Generalitat ? Mossos d´Esquadra de la comissaria de Ciutat Vella i Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir vuit persones per presumptes delictes contra la salut pública, en la vesant de tràfic de substàncies estupefaents, durant la matinada d´aquest passat dissabte 31 de març. Les detencions es van produir en el transcurs d´un dispositiu englobat en el marc del Programa Operatiu Específic de l´Oci Nocturn (POE-ON).

Les detencions es van produir entre les 2 i 4 hores de la matinada de dissabte 31 de març en l´espai del Port Olímpic, carrers Torrevieja i de la Marina, i passeig marítim de la Barceloneta on hi van intervenir agents dels mossos de la comissaria de Ciutat Vella conjuntament amb agents de la Guàrdia Urbana. Cap dels següents detinguts tenia permís de residència a l´Estat espanyol, a excepció de Famara S.S.

Les persones detingudes són:

– Sufyan A, 24 anys, de nacionalitat pakistanesa i veí de Badalona
– Famara S.S, 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona
– Rajbir S, 23 anys, de nacionalitat india i veí Santa Coloma de Gramanet
– Hardeep K, 27 anys, de nacionalitat india i veí de Santa Coloma de Gramanet
– Sohan S, de 32 anys, de nacionalitat india i veí de L´Hospitalet de Llobregat
– Hessim K, 21 anys, de nacionalitat pakistanesa i veí de Badalona
– Ibrahima D, 33 anys, de nacionalitat senegalesa i veí de Vilafranca del Penedès.
– Ali A, 28 anys, de nacionalitat pakistanesa i veí de Badalona.

L´oci nocturn es troba present arreu del territori i es localitza en espais públics i privats, i es desenvolupa en franges horàries nocturnes on es presenta una incidència més accentuada en la seguretat ciutadana. La finalitat del Programa Operatiu Específic de l´Oci Nocturn és la de garantir aquesta seguretat i augmentar-ne la seva percepció, prevenir les conductes problemàtiques i els fets delictius associats en àmbits de la pròpia seguretat ciutadana, trànsit, investigació o de la policia administrativa.





Paraules clau