Afectacions de mobilitat al c/Ganduxer per un esvoranc de poca profunditat : Servei de Premsa

Afectacions de mobilitat al c/Ganduxer per un esvoranc de poca profunditat

18/04/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest matí, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha detectat la presència d´un esvoranc d´un metre de diàmetre per un metre i mig de profunditat a la calçada del c/Ganduxer a l´alçada del nº53, del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Per aquest motiu, des de les 10:50 hores el cos de policia barceloní ha tallat el trànsit en els dos carrils centrals d´aquesta via, deixant un únic carril de circulació. A partir de les 12:00 hores, s´ha restringit totalment la circulació en el tram comprés entre el c/Jacinto Benavente i les Tres Torres. En aquests moments la Guàrdia Urbana efectua els desviaments corresponents pel c/Modolell de cara a minimitzar les afectacions viàries.

Fins al lloc on s´ha detectat l´esvoranc s´hi han traslladat els serveis tècnics del Districte i de l´àrea de Medi Ambient de l´Ajuntament de Barcelona, que durant les properes hores procediran a realitzar els treballs de sanejament del forat.

Es preveu que les tasques de més afectació viària podrien finalitzar cap al vespre, quan es podran reobrir dos carrils de circulació. La previsió és que demà es restableixi la normalitat del trànsit una vegada es completin els treballs d´asfaltatge.





Paraules clau