L´Ajuntament de Barcelona reallotja a 5 persones per les afectacions d´un incendi a un immoble del barri del Raval : Servei de Premsa

L´Ajuntament de Barcelona reallotja a 5 persones per les afectacions d´un incendi a un immoble del barri del Raval

18/04/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Bombers de Barcelona ha rebut un avís a les 11:28 per un foc en un pis el c/Bisbe Laguarda nº10, al Districte de Ciutat Vella.

L´incendi s´ha produït per causes que encara es desconeixen i s´ha pogut extingir ràpidament. A causa de les flames el propietari del pis, que ha sortit de l´edifici pel seu propi compte, ha resultat ferit lleu i ha estat atès pel Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) per inhalació de fum i cremades en un braç. L´home, ha estat traslladat a l´Hospital del Mar. També a conseqüència de les flames la resta de l´immoble, de sis plantes, ha estat desallotjat en un primer moment com a mesura preventiva durant les tasques d´extinció, sanejament i ventilació del pis afectat.

Fins al lloc dels fets s´hi han desplaçat 5 dotacions de Bombers de Barcelona: 2 tancs, una escala, 1 vehicle ambulància i un vehicle del cap de sector, a més de responsables de la Guàrdia Urbana, dels Mossos d´Esquadra i del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM). L´estructura de l´immoble no ha resultat danyada però l´incendi ha afectat les canonades de gas i aigua, motiu pel qual s´ha tallat el subministrament a tot l´edifici fins que les companyies responsables facin les reparacions corresponents..

Els Centre d´Emergències i Urgències Socials (CUESB) de l´Ajuntament de Barcelona ha atès a cinc persones de l´immoble que han demanat reallotjament.





Paraules clau