La Mobile World Capital Barcelona present al Gran Premi de Fórmula 1?de Montmeló : Servei de Premsa

La Mobile World Capital Barcelona present al Gran Premi de Fórmula 1?de Montmeló

11/05/2012



Temps estimat de lectura: 3 minuts

Barcelona Mobile World Capital estarà present al Gran Premi de Fórmula 1? que se celebrarà a Catalunya aquest cap de setmana. El logotip lluirà als laterals dels dos vehicles de l´escuderia Vodafone McLaren Mercedes, i coincidirà amb el retorn a Europa de la Fórmula 1? i amb el primer gran premi del calendari mundial que se celebra a Espanya.
L´acord l´han presentat aquest matí Sònia Recasens, segona tinenta d´alcalde de l´Ajuntament de Barcelona i secretària de la Fundació Mobile World Capital Barcelona i Albert Buxadé, director general de Vodafone a Catalunya.
Sònia Recasens ha manifestat: ?El nostre objectiu és que Barcelona, com a capital de Catalunya, i la seva Àrea Metropolitana, esdevinguin un nou pol de desenvolupament econòmic, en base a un nou model productiu, de futur i molt més competitiu. Un nou model que faci de Barcelona motor de creixement econòmic i punta de llança de sortida de la crisi?.
?La capitalitat el mòbil que Barcelona ostenta i que a través de la Fundació Mobile World Capital, impulsa, ha d´esdevenir una magnífica oportunitat de mostrar aquest model basat en el coneixement, la tecnologia, la innovació i la internacionalització. La col·laboració de la Fundació Mobile World Capital amb Vodafone i amb l´escuderia Vodafone McLaren Mercedes permet estar present a un aparador mundial i ser alhora un focus d´atracció. Aquesta acció suposa la unió de la MWC Barcelona, a una marca molt potent en innovació i tecnologia i a la Fórmula 1? que és on es desenvolupa l´enginyeria d´alta tecnologia.
Sònia Recasens, en nom de la Fundació Mobile World Capital ha remarcat que ?per aquest motiu celebrem i agraïm l´aposta que fa el Grup Vodafone i l´escuderia Vodafone McLaren Mercedes publicitant la Mobile World Capital en els seus monoplaces on milions d´espectadors de tot el món veuran el logotip durant aquests dies del Gran Premi de Fórmula 1??
L´acord de cessió d´espai entre el MWCB i el Grup Vodafone és un pas més per reforçar la imatge de la ciutat com a capital mundial del mòbil entre els milions d´espectadors que seguiran la cursa arreu del món. La Fórmula 1?, que té una imatge fermament associada a la innovació i la tecnologia, és una plataforma excel·lent per fer-ho.
A la seva intervenció, Albert Buxadé ha destacat aquesta col·laboració com una aposta per al desenvolupament i el posicionament de la ciutat comtal a nivell mundial com a centre neuràlgic de la mobilitat i la innovació, en un esforç comú d´institucions públiques i privades per tal que Catalunya continuï esdevenint un motor de desenvolupament de l´economia nacional gràcies al seu protagonisme com a destinació tecnològica mundial, i com Vodafone aposta pel desenvolupament de la Generalitat, mitjançant l´oferiment d´innovacions tecnològiques, per encarregar-se dels serveis que les telecomunicacions mòbils ofereixen a visitants, ciutadans, empreses i institucions, i alhora desenvolupar serveis que converteixin l´experiència del visitant en una experiència única i enriquidora.
Vodafone és el patrocinador principal i partner oficial de les Solucions Mòbils per a l´equip Vodafone McLaren Mercedes. Aquest és el patrocini més gran que Vodafone manté a nivell global, i part del seu compromís és continuar amb el Campionat Mundial de Fórmula 1?, un esport amb una cobertura mediàtica i nombre d´aficionats creixents arreu del món.
Aquesta és la sisena temporada de col·laboració de patrocini entre Vodafone i l´equip McLaren Mercedes. A més de les iniciatives de màrqueting tradicional, aquest patrocini ha permès a Vodafone i a McLaren col·laborar en la recerca i desenvolupament de noves tecnologies.





Paraules clau