Una fundació de Canadà situa BCNAntirumors com un dels millors exemples de lluita contra la discriminació vers els immigrants : Servei de Premsa

Una fundació de Canadà situa BCNAntirumors com un dels millors exemples de lluita contra la discriminació vers els immigrants

18/05/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Una fundació canadenca, Maytree, especialitzada en temes de diversitat i de millora de la integració de la població migrant urbana del Canadà, ha situat la iniciativa BCNAntirumors de l´Ajuntament de Barcelona com un dels exemples de bones pràctiques en l´àmbit de la lluita, des de les administracions públiques, contra la discriminació vers els immigrants.

Maytree ha organitzat un debat per vídeoconferència on es presentaran dues iniciatives, la barcelonina i una altra de similar de la ciutat anglesa de Sheffield. L´organització canadenca defineix BCNAntirumors com una ?campanya intel·ligent de servei públic?, que utilitza ?els agents antirumors, l´humor i les xifres per dissipar els rumors i perjudicis sobre les minories i els immigrants?.

L´altra iniciativa que recull Maytree, ?City of Sanctuary´, s´està duent a terme a Sheffield, on s´ha llançat una campanya per promoure la cultura d´acollida de la societat, fomentant actes d´hospitalitat tant dels ciutadans com de les organitzacions locals vers els immigrants i refugiats.

La videoconferència organitzada per la fundació Maytree tindrà lloc el proper dimecres, dia 30, a partir de les 16 hores. Els ponents seran Ramon Sanahuja, director de l´àrea d´Immigració i Interculturalitat de l´Ajuntament de Barcelona, que explicarà la iniciativa de BCNAntirumors, i Sarah Eldridge, responsable de City of Sanctuary, de Sheffield.

Es podrà seguir a través del web:

Webinar: Welcoming Cities: Municipal Leadership on Immigrant Integration

També es podrà participar a través de twitter (@CitiesMigration).





Paraules clau