El districte de Sants-Montjuïc obre un procés de participació per definir els criteris de gestió i els usos del nou equipament cultural del carrer Albareda : Servei de Premsa

El districte de Sants-Montjuïc obre un procés de participació per definir els criteris de gestió i els usos del nou equipament cultural del carrer Albareda

25/05/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El Districte de Sants-Montjuïc ha creat una adreça electrònica per recollir propostes ciutadanes i de les entitats sobre els usos i la gestió que ha de tenir el nou equipament cultural destinat a les entitats de la zona que s´ha construït al carrer Albareda.

L´adreça electrònica activada és la següent:
equipamentalbareda@bcn.cat

Fins al 30 de juny es recolliran les aportacions de les entitats i dels ciutadans per definir els usos d´aquest nou espai. Durant el primer any de funcionament, però, i mentre duri el procés de debat i decisió que ara comença, l´equipament funcionarà amb una gestió municipal.

Un nou equipament al servei de la cultura i de les entitats

L´equipament que ha construït l´Ajuntament entre els números 22 i 24 del carrer Albareda, al barri del Poble Sec, té un total de 1.876 m2 distribuïts en tres plantes i cinc nivells diferents. Sales d´exposicions, espais per a tallers, bucs d´assaig, una gran sala polivalent, a part de sales més petites per a despatxos, i un pati interior, són alguns dels espais de nova creació dels quals podran gaudir les entitats de la zona. Aquest nou equipament està dissenyat per acollir les entitats de cultura popular i tradicional, ja que ha previst espais de magatzem per al bestiari. Això no obstant, el Districte de Sants-Montjuïc no descarta la possibilitat que altres entitats que en tinguin necessitat també puguin utilitzar aquest espai.

Si bé l´obra de construcció ja està pràcticament acabada, en aquests moments s´inicia el procés per adjudicar la instal·lació del mobiliari que vestirà l´equipament, amb la previsió que la propera tardor pugui entrar en funcionament.

Podeu obtenir fotografies de l´interior de l´equipament en els següent links:

http://www.ajbcnpremsa.info/download/Albareda1.jpg

http://www.ajbcnpremsa.info/download/Albareda6.jpg





Paraules clau