La dissenyadora catalana Marta Corcho, guanya el concurs del cartell de la Festa Major de Sants : Servei de Premsa

La dissenyadora catalana Marta Corcho, guanya el concurs del cartell de la Festa Major de Sants

04/07/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La dissenyadora catalana Marta Corcho Tarifa, ha guanyat el concurs a través del qual es tria el cartell de la Festa Major de Sants, concurs que aquest any arriba a la 17a edició. Aquesta ha estat la proposta que ha guanyat d´entre els 42 treballs que van ser admesos al concurs ?es van presentar 46 propostes, però 4 d´elles van ser retirades perquè no complien els requisits.
La guanyadora, que actualment viu a Sevilla, és una gran amant del barri de Sants, que sempre visita quan ve a Barcelona. Marta Corcho, que no ha pogut assistir a l´acte va manifestar als responsables de l´organització de la festa, així com al del Districte, la il·usió que li ha fet que el seu treball hagi estat escollir per anunciar la festa major d´aquest any.

La Festa Major de Sants, que se celebrarà entre els dies 18 i 26 d´agost, incorpora aquest any el carrer Vallespir de baix, i per tant, en aquesta edició hi haurà 15 carrers que posaran els tradicionals guarniments i se sumaran a la festa. Una festa que aquest any celebra també el 25è aniversari de la Federació de la Festa Major.

El regidor de Sants Montjuïc, Jordi Martí , ha destacat durant l´acte de presentació del cartell que aquest és ?un dels elements simbòlics més rellevants de la festa major, i entrarà a formar part de la història junt amb la resta de cartells que han anat il·lustrant la festa major.? El regidor també s´ha referit a la festa com una de les ?més importants de la ciutat i per descomptat del districte?, i ha assegurat que la incorporació d´un nou carrer en la celebració ?demostra que els veïns tenen ganes de comprometre´s amb el seu entorn més natural?.
Finalment, Jordi Martí ha convidat els veïns de tot el districte a participar en la festa perquè torni a ser tot un èxit tant pel que fa a la participació, com en el civisme.

En el següent enllaç us podeu descarregar el cartell:

http://www.ajbcnpremsa.info/download/fm_sants.jpg





Paraules clau