Comencen les obres de la nova OAC del districte de Sant Andreu : Servei de Premsa

Comencen les obres de la nova OAC del districte de Sant Andreu

06/07/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El districte de Sant Andreu ha iniciat les obres d´adequació de l´espai de Can Fabra que acollirà la nova Oficina d´Atenció al Ciutadà (OAC). Aquest nou equipament municipal, situat als baixos del carrer de Sant Adrià, 11-21, aglutinarà els serveis d´atenció al ciutadà del districte tot millorant les condicions de servei als veïns del districte.

Així, la nova OAC del districte tindrà un total de 258,5 metres quadrats i se situarà a la planta baixa de l´edifici de Can Fabra, una antiga fàbrica que es considera que forma part del pol d´atracció i l´àrea d´influència de la Fabra i Coats. El principal objectiu d´aquest projecte d´obres és la millora de les condicions per atendre als ciutadans i la dels professionals que treballen en aquest equipament. Els espais previstos són:

? Vestíbul d´entrada
? Passadís
? Recepció
? Sala d´espera
? Zona d´atenció
? Zona d´informadors
? Sala polivalent-back office
? Lavabos per als usuaris i els treballadors
? Vestíbul sortida

L´oficina tindrà la següent distribució: els usuaris passen obligatòriament pel taulell de recepció, que acollirà a tres persones, una més en comparació amb l´actual oficina, on se´ls hi dóna número i es poden fer tràmits express. En cas que necessitin l´atenció d´un informador, els usuaris passen a una sala d´espera fins que els toqui el torn de passar a la sala de tràmits.

Allà se´ls avisa mitjançant panells electrònics i acústics per accedir a la sala de tràmits on estan els taulells on se´ls atendrà per realitzar els tràmits pertinents. Un cop han estat atesos, els usuaris poden sortir per una altra porta per no interferir en el circuït d´espera i atenció a la resta de ciutadans.

Així, a part de tota la reestructuració del local on s´instal·larà la nova oficina també s´adequarà tot l´espai amb la reforma de les instal·lacions existents com la xarxa de sanejament, la d´aigua, la climatització, l´enllumenat i la implantació de noves instal·lacions i serveis, com la xarxa de fibra òptica, entre d´altres. També inclou el mobiliari intern.

La previsió és que aquest espai pugui obrir durant el mes de novembre.





Paraules clau