6 persones reben allotjament de l´Ajuntament de Barcelona després d´un incendi al c/Diputació : Servei de Premsa

6 persones reben allotjament de l´Ajuntament de Barcelona després d´un incendi al c/Diputació

09/07/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Un total de 6 persones han rebut allotjament per part del Centre d´Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) després que aquest matí s´hagi produït un incendi al c/Diputació nº20 que ha malmès l´interior del seu habitatge.

Bombers de Barcelona han rebut l´avís a les 10:04 hores per una petita deflagració que s´ha produït durant les tasques de fumigació que es feien a l´interior del pis i que ha originat l´incendi. Fins allà s´hi han desplaçat 5 dotacions de Bombers de Barcelona que han pogut extingir ràpidament les flames. A causa de la deflagració una persona ha resultat ferida lleu per cremades a les cames i ha estat atesa del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM).

El foc ha causat danys materials al 2-1, mentre que el principal primera, el 1-1-, i el 3-1 també han patit afectació pel fum. L´estructura de l´immoble no ha resultat afectada. L´Ajuntament de Barcelona ha decidit allotjar les 6 persones que vivien al 2-1, que han rebut atenció per part del CUESB.

La Guàrdia Urbana ha tallat el trànsit al c/Diputació, entre el c/Vilamarí i el c/Entença durant les tasques d´extinció del foc.





Paraules clau