L´alcalde recorda que davant de la situació actual ?hem de ser capaços de prioritzar les nostres polítiques per donar resposta a qui més ho necessita? : Servei de Premsa

L´alcalde recorda que davant de la situació actual ?hem de ser capaços de prioritzar les nostres polítiques per donar resposta a qui més ho necessita?

08/10/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha signat aquesta tarda el conveni de col·laboració amb el Rotary Club per portar a terme el Projecte ALPAN (Aliments Per Necessitats) a la ciutat de Barcelona.

Aquest projecte, en el que també col·laboren la Fundació del FC Barcelona, la Fundació RACC, la Federació d´Associacions de Voluntaris de ?La Caixa?, la Federació Catalana de Voluntariat Social, i empreses líders en hoteleria i restauració, consisteix a distribuir diàriament menús elaborats per hotels i restaurants en els menjadors socials de Barcelona. La iniciativa està centrada en el menjador social Emmaús on diàriament serveixen àpats a persones grans amb escàs suport familiar i falta de recursos. El projecte es va iniciar el passat mes de juny i des de aleshores s´han servit més de 5.000 àpats.

Xavier Trias ha destacat ?la importància de sumar forces, sumem voluntats i esforços per una lluita concreta: ajudar a les persones de la nostra ciutat?. L´alcalde ha aprofitat per agrair la tasca que fan les entitats socials ?una aportació molt important per al benestar de la nostra ciutat?. En aquest sentit l´alcalde ha recordat que davant una situació tan complicada com l´actual ?hem de ser capaços de prioritzar les nostres polítiques per donar resposta a les persones que més ho necessiten. El nostres objectiu és oferir benestar a les persones que viuen a la nostra ciutat donant el lideratge a la societat civil?.

Trias ha manifestat ?la importància de la col·laboració entre l´administració i el sector civil per desenvolupar polítiques integrals que donin resposta a les necessitats dels més vulnerables?.

En aquest sentit, l´Ajuntament de Barcelona, a través de l´Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, augmentarà el nombre de menjadors socials obrint tres de nous i ampliant el nombre de places en els menjadors ja existents.





Paraules clau