La Guàrdia Urbana deté dos homes com a presumptes autors d´un intent de robatori amb violència amb arma de foc a un estanc : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté dos homes com a presumptes autors d´un intent de robatori amb violència amb arma de foc a un estanc

11/10/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest dimecres una patrulla de la Guàrdia Urbana que estava patrullant per l´Av. República Argentina va ser requerida pel propietari d´un estanc que acabava de patir un intent d´atracament per part de dues persones que portaven un arma de foc.

La víctima va aconseguir veure la placa de matrícula del vehicle en el qual van fugir els atracadors i la va facilitar als agents.

Immediatament, la patrulla va iniciar la recerca del vehicle i el van localitzar circulant per la Ronda General Mitre. Els policies es van apropar a l´alçada del conductor per dir-li que aturés el vehicle però aquest no va fer cas de l´ordre i va fugir ràpidament del lloc.

A partir d´aquí, els agents de la Guàrdia Urbana van iniciar un seguiment del vehicle, i van donar repetides ordres d´aturada al conductor per la megafonia.

Finalment, el conductor va aturar el vehicle a la Gran Via de Carles III i els agents van identificar i detenir els seus ocupants, informant-los dels seus drets i del motiu de la detenció.

Els detinguts són: Ricardo M.S., de 23 anys, veí de Barcelona i José Manuel S.G., de 24 anys, veí de l´Hospitalet de Llobregat.

En el posterior registre del vehicle, els agents van trobar:

– Un revòlver de fogueig
– Capses plenes d´encenedors i de piles alcalines
– Gorres, bufandes i una màscara de Spiderman

Un dels homes ja comptava amb nombrosos antecedents per fets similars, així com amb una ordre d´allunyament i comunicació i una citació judicial per un jutjat d´Instrucció de Mataró.





Paraules clau