L´alcalde Trias destaca que els Special Olympics són els Jocs de “l´estima i el cor”   : Servei de Premsa

L´alcalde Trias destaca que els Special Olympics són els Jocs de “l´estima i el cor”  

11/10/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona Xavier Trias ha participat avui en la inauguració dels Special Olympics al pavelló de la Mar Bella. L´acte també ha comptat amb les intervencions del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas; l´alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; i el president del Comitè Executiu dels Jocs i vicepresident de Special Olympics Catalunya, Francesc Martínez de Foix.

Trias ha encoratjat els participants en la competició en afirmar que ?vosaltres sou els nostres herois i els nostres triomfadors” i ha expressat que “tots nosaltres hem d´estar al vostre costat”.

L´alcalde també ha fet esment del passat olímpic de la ciutat assegurant que ?nosaltres portem els Jocs Olimpics en el cor” i ha recordat que fa 20 anys Barcelona va acollir uns Jocs Olímpics que van transformar la ciutat, “uns Jocs Paralímpics que ens van ensenyar la necessitat d´entendre que un país no es construeix si no es té en compte a tothom” i ha reblat que “els Special Olympics són els Jocs de l´estima, els del cor”.

El passat 27 de setembre la ciutat de Barcelona es va adherir al manifest de suport als Special Olympics en el 20è aniversari d´aquesta competició, que va celebrar-se per primer cop l´any 1992 a les ciutats de Barcelona i Vilanova i la Geltrú. Després de la cerimònia inaugural que ha tingut lloc avui, els jocs tindran lloc a Barcelona i a Vilanova i la Geltrú fins al 14 d´octubre. Aquest esdeveniment reunirà més de 1.100 esportistes amb discapacitat intel·lectual de Catalunya, la resta de l´Estat i de delegacions estrangeres.





Paraules clau