112 dones han trobat feina durant l´últim any gràcies als programes d´inserció laboral promoguts per l´Agència ABITS : Servei de Premsa

112 dones han trobat feina durant l´últim any gràcies als programes d´inserció laboral promoguts per l´Agència ABITS

12/10/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Comissió de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, que tindrà lloc el proper dimarts, 16 d´octubre, presentarà l´Informe de l´estat d´execució de la mesura de govern ?Actuacions de millora i nou impuls de l´Agència ABITS del 28 d´octubre de 2011″.

Fa un any la Regidoria de Dona i Drets Civils va donar un fort impuls a l´Agència ABITS dotant-la de més recursos (67 % més de pressupost que l´any anterior) i coordinant-la amb la resta d´àrees del consistori i amb la resta d´institucions per a treballar el fenomen de forma transversal.

Sobre la base que el programa de l´Agència ABITS ha de ser un espai que vagi més enllà de l´assistència social, l´Ajuntament de Barcelona ha iniciat, durant el 2012, diversos programes de formació i d´inserció laboral, coordinant-se amb les entitats del tercer sector que treballen en qüestions vinculades a línies d´acompanyament, assistència social i inserció laboral, amb les quals ja es col·labora des de l´Agència ABITS.

Gràcies als cinc programes nous d´inserció laboral engegats aquest mandat -alguns encara en funcionament- i de la continuació del programa DIR-TS, 38 dones han trobat feina. 74 dones més han aconseguit la inserció laboral a través dels projectes que ja estaven en marxa. En total, 112 dones s´han incorporat al mercat laboral l´últim any a través dels programes impulsats des d´ABITS, el 50 % més que l´any anterior.

Veure nota completa en format PDF





Paraules clau