L´alcalde agraeix els restauradors que hagin posat la seva marca d´excel·lència al servei dels qui pateixen la crisi : Servei de Premsa

L´alcalde agraeix els restauradors que hagin posat la seva marca d´excel·lència al servei dels qui pateixen la crisi

16/10/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat avui a la presentació de la nova edició de la Tapa Solidària, una iniciativa apadrinada pels cuiners Ferran i Albert Adrià, i que té com a objectiu recaptar diners a través de la venda de tapes. Un total de 71 restaurants ?31 més que l´any passat? recaptaran 0,5 euros per tapa venuda, que enguany destinaran directament als projectes del Casal dels Infants del Raval.

L´alcalde ha agraït profundament la contribució del món de la gastronomia i la restauració perquè es puguin tirar endavant els projectes del tercer sector social, en aquest cas el Casal dels Infants, ?que treballa, no només per cobrir les necessitats bàsiques dels nens i nenes, sinó pel seu futur?. Segons l´alcalde, aquests actes ?generen una consciencia social totalment necessària d´ajuda a les persones que pateixen les conseqüències de la crisi?.

L´acte s´ha celebrat aquest matí al Restaurant Tickets, dels germans Adrià, i hi han assistit la tinent d´alcalde Maite Fandos, i una cinquantena de representants del món de la gastronomia i la restauració de Barcelona.

Trias ha recordat que gràcies a l´esforç del sector de la restauració, ?Barcelona té una marca d´excel·lència en aquest àmbit, i això genera riquesa i llocs de treball?. ?I la suma d´aquest sector amb el sector social, que també genera molts llocs de treball, és molt potent per ajudar la ciutat i als qui pateixen més directament les conseqüències de la crisi?, ha conclòs l´alcalde.

En la primera edició de Tapa Solidària, es van aconseguir recaptar 20.000 euros pel projecte Vincles, d´acompanyament a les mares i als infants de 0 i 3 anys. La iniciativa tindrà una durada de tres mesos i compta amb la col·laboració de restaurants tan reconeguts com El Racó de Can Fabes, la Fonda Gaig, Tapas 24, la Bodega Sepúlveda o el Pinotxo de la Boqueria.





Paraules clau