Sònia Recasens: ?Tenim el coneixement, el talent, les infraestructures i el prestigi que ens permet seguir en la primera línia de les ciutats d´Europa? : Servei de Premsa

Sònia Recasens: ?Tenim el coneixement, el talent, les infraestructures i el prestigi que ens permet seguir en la primera línia de les ciutats d´Europa?

17/10/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Sònia Recasens, la segona tinenta d´alcalde d´Economia, Empresa i Ocupació ha presentat avui la concreció de les 30 primeres mesures de Barcelona Creixement, amb el detall del calendari d´implementació, el pressupost i els indicadors (veure document adjunt).

La tinent d´alcalde ha declarat: ?Tenim el coneixement, el talent, les infraestructures i el prestigi que ens permet seguir en la primera línia de les ciutats d´Europa?. I ha afegit: ?Barcelona Creixement neix com a instrument per canalitzar aquesta energia creativa, col·laboradora i emprenedora que defineix, per tradició i per caràcter, la nostra ciutat?.

L´Ajuntament de Barcelona té com a prioritat la lluita contra la crisi mirant de donar resposta al context econòmic actual: com es pot crear ocupació, promoure la inversió i el finançament, atreure talent o ajudar empreses i emprenedors. Amb aquest objectiu el consistori ha convocat els principals agents econòmics de la ciutat per treballar en xarxa i actuar com a motor econòmic del país.

La tinenta d´alcalde ha recordat que ?Barcelona Creixement és una iniciativa impulsada per l´Ajuntament amb col·laboració públic-privada que recull el conjunt de polítiques orientades a promoure el desenvolupament econòmic de la ciutat dels propers anys?. Les 30 primeres mesures han sorgit dels sis grups de treball de la Taula Barcelona Creixement: promoció internacional, redefinició del paper de l´administració, finançament, talent i emprenedoria, societat i Barcelona connectada, on han participat més de 70 experts procedents del món econòmic, empresarial i del coneixement.

L´Ajuntament de Barcelona lidera, concreta i desenvolupa aquestes 30 primeres mesures que estan totes en marxa amb diferent grau d´execució. Properament es convocarà de nou als membres de la Taula Barcelona Creixement i als sis grups de treball per informar-los del seguiment i grau d´assoliment de les 30 mesures.





Paraules clau