Xavier Trias participa a Tarragona al 1er Congrés Mediterrani d´ Eficiència Energètica i Smart Green Cities : Servei de Premsa

Xavier Trias participa a Tarragona al 1er Congrés Mediterrani d´ Eficiència Energètica i Smart Green Cities

07/11/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 15 de novembre, a les 12.45h, l´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, participa a Tarragona al 1er Congrés Mediterrani d´ Eficiència Energètica i Smart Green Cities. Xavier Trias participarà a la taula rodona on es proclamarà la ?Declaració de Tarragona?, acompanyat de l´alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el Conseller d´Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Francesc Xavier Mena i el president executiu d´ AGBAR, Ángel Simón. Al Congrés també hi intervindrà el tinent d´alcalde d´Hàbitat Urbà, Antoni Vives.
El Congrés té previst aprovar la ?Declaració de Tarragona?, el full de ruta per afavorir el disseny de ciutats intel·ligents, econòmicament sostenibles, més democràtiques i cohesionades a la conca mediterrània. El certamen, que aplegarà entre 300 i 400 assistents, representants de les empreses més punteres i de diferents països de la zona, se celebrarà anualment a la ciutat de Tarragona des d´ara i estarà vinculat als Jocs del Mediterrani 2017.





Paraules clau