Xavier Trias inaugura el Saló Smart City Expo World Congress : Servei de Premsa

Xavier Trias inaugura el Saló Smart City Expo World Congress

12/11/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 13 de novembre, a les 17.30h, l´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, inaugura el Saló Smart City Expo World Congress, que se celebra a Barcelona del 13 al 15 de novembre.

La segona edició del certamen reunirà 140 empreses, més de 300 ponents internacionals i 73 ciutats dels cinc continents. Com a novetat, enguany el saló recrearà a l´Smart City Plaza, una petita porció de ciutat intel·ligent plenament funcional equipada amb les últimes tecnologies disponibles.

A la inauguració també hi participarà el secretari d´Estat de Telecomunicacions del Ministeri d´Indústria, Energia i Turisme, Víctor Calvo-Sotelo, el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Lluís Recoder, el president de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i alcalde de Santander, Iñigo Joaquín de la Serna,
l´alcaldessa de l´Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i els dos copresidents del Saló, Ramon Roca i el tinent d´alcalde Antoni Vives.

Després dels parlaments inaugurals és previst que la comitiva oficial faci un recorregut pels diferents estands de les empreses expositores del certamen.





Paraules clau