La Guàrdia Urbana ha detingut un home per apropiar-se de 15 bateries de motos aparcades als carrers de Barcelona : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana ha detingut un home per apropiar-se de 15 bateries de motos aparcades als carrers de Barcelona

22/01/2013

Aquesta nit passada, a les 01:45 hores de la matinada, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona va observar com un vehicle no respectava un semàfor en vermell a la confluència del carrer Balmes amb Ronda Universitat, motiu pel qual van iniciar un seguiment per aturar-lo i denunciar la infracció comesa.

Els agents van assenyalar al conductor que s´aturés però aquest no va fer cas de les indicacions, fet que va despertar sospites per la seva actitud. Uns metres més endavant, els policies van barrar el pas del vehicle infractor i el van aturar. Els agents van baixar del vehicle per denunciar-lo, però l´infractor va reiniciar la marxa efectuant una maniobra evasiva que va obligar a un dels agents a saltar per tal de no ser envestit pel vehicle, fet que li va provocar lesions en una cama.

En aquest moment la Guàrdia Urbana va iniciar un seguiment del cotxe per diferents carrers de l´Eixample durant el qual l´infractor no va respectar cap semàfor en vermell. Diferents patrulles de la Guàrdia Urbana es van incorporar al seguiment per aturar-lo.

A l´alçada de l´Av. Diagonal en Sentit Llobregat, els policies d´un vehicle del Cos Nacional de Policia que es trobava a la zona van col·laborar barrant el pas del cotxe, que finalment va ser aturat.

La Guàrdia Urbana va examinar el vehicle i en el seu interior es van detectar eines i bateries de moto.

En total es van localitzar:
 15 bateries de moto
 Un tester elèctric
 1 tisores
 1 clau anglesa
 1 clau de tub
 2 tenalles de Bec de lloro
 1 tenalla de color negre
 1 llanterna
 2 tornavisos

La Guàrdia Urbana va realitzar una àmplia inspecció ocular pels carrers de l´Eixample i es van localitzar, en diferents punts del carrer Aribau i carrers adjacents, diverses motocicletes forçades i sense la bateria. Les patrulles del cos de policia barceloní van deixar un avís als propietaris de les motos localitzades per tal que s´apropessin a la Unitat Territorial de L´Eixample on s´estaven confeccionant les diligències policials.

L´individu, David G.A. de 39 anys d´edat va ser detingut i ha quedat imputat per un presumpte delicte d´apropiació indeguda, robatori amb força i per atemptat a un agent de l´autoritat.Compartiu aquest contingut