Sònia Recasens: ?Barcelona torna a ser aparador del sector del mòbil, un sector on la nostra ciutat és capdavantera? : Servei de Premsa

Sònia Recasens: ?Barcelona torna a ser aparador del sector del mòbil, un sector on la nostra ciutat és capdavantera?

23/01/2013

La GSMA, associació mundial de la industria de la telefonia mòbil i organitzadora del Congrés, ha presentat avui les novetats d´aquesta fira mundial. El Mobile World Congress se celebrarà a Barcelona del 25 al 28 de febrer .

La previsió dels organitzadors és que el canvi d´ubicació, aquest any se celebrarà per primer cop al recinte de Gran Via de la Fira, permetrà créixer pel que fa al nombre d´expositors, de conferenciants i de visitants. Aquesta edició del 2013 reunirà a 70.000 participants de 200 països i a 1.500 empreses del sector.

La segona tinenta d´alcalde, Sònia Recasens, d´Economia, Empresa i Ocupació ha declarat: ?Barcelona torna a ser aparador del sector del mòbil, un sector on Barcelona és una ciutat capdavantera. Valorem molt positivament el tornar a acollir el MWC a la nostra ciutat?.

Recasens ha remarcat: ?És un esdeveniment mundial que genera un gran impacte econòmic a la nostra ciutat amb una previsió de més de 300 milions d´euros i la generació de més de 6.500 llocs de treball a temps parcial?.

La celebració del congrés mundial a Barcelona, per setè any consecutiu: ?ens genera reptes com a ciutat perquè tot surti bé i esperem que aquesta Fira amb aquest canvi d´ubicació sigui tot un èxit? ha afegit Recasens. Pel que fa a la seguretat i a la mobilitat dels dies de celebració del Congrés, la tinent d´alcalde ha remarcat, ?els cossos policials garantiran la seguretat de dins i de fora del recinte firal i la mobilitat estarà aquests dies reforçada tant pel que fa a la connec- tivitat amb l´aeroport com amb els desplaçaments dels visitants entre la Fira i la resta de la ciutat?.

Durant la celebració del MWC l´Ajuntament de Barcelona presentarà els nous esdeveniments vinculats a la Fundació Mobile World Capital. L´alcalde presideix la Fundació Barcelona Mobile World Capital que està constituïda per l´Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Industria, Turismo y Energía, Fira de Barcelona i el GSMA.Compartiu aquest contingut