L´alcalde destaca ?el rigor, la feina ben feta i el desig de construir un país d´excel·lència? de Pere Mir i Puig i Antoni Vila Casas : Servei de Premsa

L´alcalde destaca ?el rigor, la feina ben feta i el desig de construir un país d´excel·lència? de Pere Mir i Puig i Antoni Vila Casas

24/01/2013

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presidit aquest vespre al Saló de Cent l´acte de lliurament de la Medalla d´Or al Mèrit Científic a Pere Mir i Puig i la Medalla d´Or al Mèrit Cultural a Antoni Vila Casas. A l´acte també han participat el tinent d´alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana; el president honorífic del Grup Esteve, Josep Esteve Soler; i el crític i historiador de l´art, Daniel Giralt Miracle. El lliurament ha comptat amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, entre d´altres autoritats.

Durant l´acte, Trias ha destacat ?el rigor, la feina ben feta i el desig de construir un país d´excel”lència, un país i una ciutat cada dia millor? que han mostrat sempre els mecenes Pere Mir i Puig i Antoni Vila Casas i ha afegit que ?sou referents, persones que heu treballat, us heu implicat i heu militat?.

L´alcalde ha explicat que ?en moments com els que vivim, que són moments difícils, s´ha de ser valent, prendre decisions i fer passos endavant i vosaltres a les vostres vides heu demostrat això? i ha afirmat que ?heu fet passos endavant i heu sigut capaços de crear riquesa i repercutir-la sobre la gent?.

Durant l´acte, Trias ha recordat que ?sou gent que creieu en el que feu, generosa i que creieu que el futur del nostre país passa per la cultura, el coneixement, la creativitat i la innovació però que, a més, amb la vostra generositat i mecenatge deixeu molt clar que tot això té sentit si serveix pel benestar de la gent?.

Finalment, ha expressat que ?estimeu al país, estimeu a la gent, voleu ajudar a construir-lo, a fer que aquest país no sigui un país qualsevol i que sigui un país d´excel·lència, que tingui estructures potents i això no es fa amb una donació puntual sinó que us hem d´agrair de manera molt especial la constància?.Compartiu aquest contingut