Barcelona ha actuat al llarg del 2012 en 44 instal·lacions esportives per millorar la seva xarxa d´equipaments : Servei de Premsa

Barcelona ha actuat al llarg del 2012 en 44 instal·lacions esportives per millorar la seva xarxa d´equipaments

25/01/2013

L´Ajuntament de Barcelona ha impulsat diverses accions al llarg del 2012 per a la millora i manteniment d´equipaments esportius municipals. Així el darrer any el Consistori ha invertit 6,5 milions d´euros en obres de condicionament de diferents instal·lacions mentre que l´any 2011 es va invertir 1,4 milions d´euros per al mateix concepte.

D´aquesta manera, s´ha actuat en un total de 44 equipaments esportius municipals on s´hi han fet 130 actuacions de millora. La Tinent d´Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos ha afirmat que ?aquestes inversions demostren el compromís constant de l´Ajuntament amb els equipaments esportius municipals de la ciutat, amb els clubs, les entitats i els ciutadans?.

Així al 2012 s´ha actuat per millorar la xarxa d´instal·lacions esportives municipals en diferents àmbits, entre els que podem destacar:

– Reforma i millora de la Piscina Municipal de Montjuïc amb motiu de la celebració dels Mundials de Natació.
– Instal·lació d´un nou paviment esportiu a quatre pavellons de la ciutat (CEM Marbella, CEM Can Ricart, CEM Carmel i Complex Esportiu Municipal Creueta del Coll)
– Millora i ampliació de les instal·lacions solars tèrmiques de 11 equipaments (CEM Can Toda, CEM Sagrada Família, Camp Municipal de Beisbol Perez de Rozas, Estadi Municipal d´Atletisme Serrahima, CEM Maresme, CEM Bon Pastor, Can CEM Ricart, Carmel, CM de Vela, CEM Ciutadella i CEM Guinardó).
– Instal·lació de tres cadires hidràuliques per a persones amb discapacitat física a les piscines del CEM Can Cuiàs, CEM Piscina Turó i CEM La Bordeta.
– Renovació el paviment de les pistes de Centre Municipal de Tennis Vall d´Hebron.
– Renovació de l´enllumenat del Pavelló del CEM Mar Bella amb un nou sistema que implicarà un estalvi energètic del 25% del consum de llum.
– Climatització de les sales d´activitats del CEM Frontó Colom
– Creació de tres nous circuïts esportius per a la gent gran als districtes de Gràcia, Ciutat Vella i Les Corts.

Així com també altres obres de manteniment i millora dels circuïts d´evacuació, baixa tensió, aigua calenta sanitària i altres millores de minimització de riscos i/o de reducció de consums de diferents instal·lacions de la ciutat per millorar el seu funcionament i servei i augmentar la seva eficiència energètica.

En total s´han dut actuacions de millora i renovació a instal·lacions de tot el territori de la ciutat de Barcelona i en equipaments o espais esportius dels 10 districtes de la ciutat.Compartiu aquest contingut