L´Ajuntament posa a disposició de les famílies un web per informar de les Jornades de Portes Obertes dels centres educatius públics i concertats de la ciutat : Servei de Premsa

L´Ajuntament posa a disposició de les famílies un web per informar de les Jornades de Portes Obertes dels centres educatius públics i concertats de la ciutat

25/01/2013

Amb motiu de les Jornades de Portes Obertes dels centres educatius públics i concertats de la ciutat, l´Ajuntament de Barcelona posa a disposició de les famílies el web www.bcn.cat/educacio amb informació actualitzada relacionada amb les dates i horaris de les portes obertes que organitzen cadascun d´aquests centres per tal que puguin visitar aquests equipament. Enguany és la primera vegada que des de l´Ajuntament s´ofereix aquesta informació conjunta mitjançant un únic web cosa que permet trobar de manera ràpida i fàcil les portes obertes de totes les escoles i instituts públics i concertats de tota la ciutat i districte a districte.

En aquest web, entre d´altres coses, els pares i les mares interessats també poden trobar tota l´oferta formativa de les escoles i instituts públics i concertats de la ciutat. Aquesta informació també es podrà consultar a la plana web del Consorci d´Educació de Barcelona: www.edubcn.cat.

D´altra banda, l´Ajuntament de Barcelona, amb el suport del Consorci d´Educació de Barcelona, desenvolupa diferents accions comunicatives durant aquest procés de Jornades de Portes Obertes, que és una fase prèvia al posterior període de preinscripció i matrícula per al curs 2013-14. Aquestes accions tenen com a objectiu que els pares i les mares dels diferents districtes de la ciutat, amb fills o filles fins als 16 anys, tinguin a l´abast l´oferta formativa que ofereixen els centres públics i concertats de proximitat als seus districtes, i també dels de la resta de la ciutat, i, paral·lelament, tota la informació sobre les dates i horaris de les Jornades de Portes Obertes que organitzen els diferents centres educatius.

El regidor d´Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, ha indicat que ?volem acompanyar les famílies durant aquesta fase de Jornades de Portes Obertes que organitzen els centres i, molt especialment, les que tenen fills o filles que s´han d´incorporar per primera vegada al sistema educatiu o han de canviar de centre?. Ardanuy ha indicat, en aquest sentit, que durant aquest dies ?els pares i les mares tenen una magnífica ocasió per visitar els centres i conèixer les seves instal·lacions, serveis, funcionament i el seu projecte educatiu?.

Per últim, el regidor Gerard Ardanuy ha volgut destacar que ?per primera vegada i conjuntament amb el Consorci d´Educació de Barcelona, donem més eficàcia a l´esforç comunicatiu adreçat a les famílies i posem a l´abast dels pares i mares diferents canals on es poden informar per ajudar-los així a prendre la millor decisió possible de cara al posterior procés de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2013-14?.Compartiu aquest contingut