Forn: ?Barcelona no pot permetre´s el luxe de perdre cap inversió? : Servei de Premsa

Forn: ?Barcelona no pot permetre´s el luxe de perdre cap inversió?

29/01/2013

El Plenari del Consell Municipal debatrà aquest divendres l´Informe Barcelona 2013: atenció a les persones i reactivació econòmica. Aquest Informe, que presentarà l´alcalde, Xavier Trias, servirà de base per al segon debat sobre l´estat de la ciutat. El primer tinent d´alcalde i portaveu del Govern municipal, Joaquim Forn, ha presentat aquest matí l´informe, on es fa un resum dels principals indicadors de l´any 2012, un any marcat per la crisi econòmica, i s´assenyalen les perspectives per aquest any.

Joaquim Forn ha reiterat que les polítiques socials, l´atenció a les persones i la reactivació econòmica són les prioritats del Govern municipal. ?Les persones són el centre de l´actuació municipal?, ha dit, recordant que els recursos adreçats a les polítiques socials i de promoció social han crescut un 15,5%.

El portaveu municipal confia que els grups municipals arribin al Plenari de divendres amb la voluntat de fer un debat ?positiu i constructiu?. ?La responsabilitat de tirar endavant la ciutat és del Govern, però també de l´oposició?, ha manifestat. Forn ha explicat que el fet de prorrogar el pressupost no suposa cap paràlisi per la ciutat, però ha insistit en la importància de trobar mecanismes d´acord per tirar endavant totes les inversions. ?Podem garantir tota la despesa social i bona part de les inversions previstes, però ens cal anar més enllà. Tots hi hem de posar de la nostra part. Caldrà generositat, perquè Barcelona, que és una ciutat solvent, no es pot permetre el luxe de perdre cap inversió?, ha assegurat. Forn ha recordat que moltes de les inversions previstes són compartides pels diferents grups municipals.

El debat sobre l´estat de la ciutat es produirà a l´inici del Plenari del Consell Municipal i durarà dues hores, a partir de la presentació que farà l´alcalde. Posteriorment, se sotmetran a debat i votació les proposicions presentades pels grups municipals.

Document relacionat:
Informe Barcelona 2013. Atenció a les persones i reactivació econòmicaCompartiu aquest contingut