La Guàrdia Urbana deté un conductor que va fugir després d´atropellar dues persones : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté un conductor que va fugir després d´atropellar dues persones

03/02/2013

La Guàrdia Urbana ha detingut un conductor d´un turisme que ahir a la tarda va fugir després d´atropellar dues persones d´avançada edat a la confluència de la Rambla del Carmel amb el carrer de Llobregós, al barri del Carmel, d´Horta-Guinardó.

L´atropellament es va produir poc abans de les sis de la tarda en un pas de vianants. El conductor del turisme, Baltasar M.G, de 27 anys, va fugir sense auxiliar els dos vianants, un home de 72 anys i una dona de 70, que van resultar ferits. Dues ambulàncies de Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) els van traslladar a l´Hospital de la Vall d´Hebrón, on estan fora de perill.

La Guàrdia Urbana va mobilitzar diverses patrulles per tal de fer una batuda i localitzar el vehicle. Poc després, el conductor era detingut al seu domicili gràcies a la col·laboració de ciutadans que havien estat testimonis de l´atropellament. El vehicle, un Volkswagen Golf, ha quedat immobilitzat i es troba a disposició de la Unitat d´Accidents.

El conductor va donar positiu en el control de drogues. Després de declarar en presència del seu advocat, va ser posat en llibertat a l´espera de ser citat per part de l´autoritat judicial. Se li imputa un delicte de lesions greus per imprudència greu i omissió del deure de socors.

L´Ajuntament de Barcelona i la Guàrdia Urbana s´han marcat com una de les seves prioritats actuar amb la màxima contundència vers aquest tipus de conductes que atempten contra la seguretat dels més febles, que son els vianants.Compartiu aquest contingut