L´alcalde posa en valor el paper de l´Institut del Teatre en la projecció de Barcelona com a capital teatral : Servei de Premsa

L´alcalde posa en valor el paper de l´Institut del Teatre en la projecció de Barcelona com a capital teatral

04/02/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat aquest vespre en l´acte d´obertura del centenari de l´Institut del Teatre en el que ha lliurat el premi Adrià Gual a l´Assoaciació La Calòrica. En aquest acte també ha comptat amb la presència del tinent d´alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve.

En el seu discurs, Trias ha expressat la satisfacció per la commemoració del centenari de l´Institut del que ha dit que ?desitjo que aquest centenari posi en valor el vostre model d´èxit, que apropi encara més les arts escèniques al públic i que ens ajudi a seguir projectant Barcelona com a capital teatral?.

L´alcalde ha recordat que ?l´Institut del Teatre és un projecte estratègic, molt important per la ciutat? i ha afegit que en aquest equipament ?compromès sempre amb la formació, la recerca i la difusió de les arts escèniques, s´hi han format els nostres millors actors i actrius, directors, dramaturgs, ballarins, coreògrafs, escenògrafs i tècnics?.





Paraules clau