Trias destaca la contribució de l´ONCE per transformar Barcelona i fer-la accessible a tothom : Servei de Premsa

Trias destaca la contribució de l´ONCE per transformar Barcelona i fer-la accessible a tothom

04/02/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assistit avui al primer acte de la celebració dels 75 anys de l´ONCE, que s´ha celebrat aquest matí a la seu de l´organització, i ha agraït el treball de l´entitat ?per transformar Barcelona i fer-la accessible a tothom?. L´alcalde ha fet la descoberta de la nova imatge dels quioscs de la ONCE, juntament amb el delgat territorial de l´ONCE a Catalunya, Xavier Grau. A l´acte també hi ha assistit la regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Irma Rognoni, amb qui han visitat les instal·lacions de l´entitat.

Per Trias, l´ONCE ?és un exemple de feina ben feta, de tenacitat i d´il·lusió per a tota la societat. I celebrar 75 anys és un èxit col·lectiu?. En aquest sentit, l´alcalde ha considerat ?fonamental? la tasca de l´organisme perquè Barcelona sigui considerada una de les ciutats més accessibles d´Europa. ?Vam celebrar els Jocs Paralímpics que van canviar la història de l´olimpisme?, ha recordat Trias, ?i des de llavors, hem treballat per fer una ciutat sense barreres arquitectòniques. Però hem de seguir treballant per seguir avançant en aquest àmbit, sobretot en l´accessibilitat comunicativa?, ha recordat l´alcalde.

L´alcalde ha felicitat l´entitat per transmetre ?un missatge d´il·lusió en aquests moments de crisi, perquè és important explicar a la gent que ens en sortirem?.





Paraules clau