La Guàrdia Urbana i els Mossos d´Esquadra detenen 6 persones en una inspecció a una discoteca de l´Eixample de Barcelona : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana i els Mossos d´Esquadra detenen 6 persones en una inspecció a una discoteca de l´Eixample de Barcelona

06/02/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Guàrdia Urbana de Barcelona i agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d´Esquadra de la Comissaria de l´Eixample, van dur a terme, la matinada del dissabte 2 de febrer, una operació conjunta en el local d´oci La Gran Evasión, situat al carrer Comte Borrell. El balanç de l´operació s´ha saldat amb 6 persones detingudes. Cinc dels detinguts estan relacionats amb un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues, i una alra persona per un delicte de falsificació documental.

En els darrers mesos, diferents associacions de veïns, comerciants i ciutadans a nivell particular s´havien queixat de l´existència d´un establiment d´oci que obria les seves portes als voltants de les 06.30 hores del matí i actuava com a after hour fins a les 12-13 hores aproximadament.

Aquesta activitat, havia generat molèsties als ciutadans i sensació d´inseguretat per baralles, consum de substàncies i actuacions incíviques per part dels usuaris del local.

Per aquests motius, els agents de la Guàrdia Urbana del Districte de l´Eixample conjuntament amb els mossos de la comissaria del mateix Districte van realitzar un dispositiu conjunt en el local on es van detenir 5 persones que estaven traficant amb substàncies estupefaents a l´interior del recinte i 1 persona per falsificació documental.

A l´interior de l´establiment es van identificar 148 persones, de les quals se´n van denunciar 21 per tinença de substàncies estupefaents.

Així mateix, els responsables de l´establiment van quedats denunciats per tolerància al consum de substàncies estupefaents per part dels clients, no disposar de cap llicència d´activitat, permetre fumar a l´interior del local, per un estat deficient de conservació de les instal·lacions i per incompliment de la resolució de l´autoritat.

Els detinguts són:

Eva J.T. de 24 anys d´edat i nacionalitat espanyola.
Jose Luis C.F, de 42 anys d´edat i nacionalitat espanyola.
Eglis C. L., de 36 anys d´edat i nacionalitat espanyola
Diana R. O., de 22 anys d´edat i nacionalitat espanyola
Pablo Enrique T., de 32 anys d´edat i nacionalitat brasilera
Sow M., de 28 anys d´edat i nacionalitat senegalesa

El jutge en funcions de guàrdia, després d´escoltar les seves declaracions, va decretar la llibertat amb càrrecs dels detinguts.





Paraules clau