Xavier Trias: ?Comptarem amb una xarxa d´autobusos més intuïtiva i més fàcil que millorarà el dia a dia dels barcelonins? : Servei de Premsa

Xavier Trias: ?Comptarem amb una xarxa d´autobusos més intuïtiva i més fàcil que millorarà el dia a dia dels barcelonins?

05/03/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presentat avui les actuacions que es duran a terme a la Nova Xarxa de Bus durant aquest any 2013.

L´alcalde ha destacat que amb aquesta implantació ?l´Ajuntament de Barcelona està posant en marxa una nova xarxa més racional i eficient, pensada per a les persones i la seva comoditat? i ha assenyalat que ?aquest és un projecte de gran transcendència que vol posar el transport públic de superfície a l´alçada del s. XXI?.

Xavier Trias ha explicat les diferents novetats que s´introduiran aquest any a la nova xarxa, entre les quals hi haurà millores en el servei i la incorporació de nous autobusos híbrids biarticulats de 24 metres. Aquests vehicles, ha dit l´alcalde, ?formen part de la nostra aposta per aquesta nova xarxa i ens ajudaran a reduir la congestió, protegir el medi ambient i millorar la satisfacció dels usuaris?. A banda, s´han presentat les noves cinc línies que es posaran en marxa durant aquest 2013, tres d´horitzontals i dues de verticals, que possibilitaran tenir ja en funcionament 10 de les 28 línies de la nova xarxa.

L´alcalde ha assegurat que ?la nova xarxa permetrà comptar amb una xarxa d´autobusos més intuïtiva i més fàcil, que millorarà la manera de desplaçar-se i el dia a dia de moltíssims barcelonins?, alhora que ?situarà Barcelona com una de les ciutats amb una xarxa d´autobús més avançades tecnològicament?.

En aquest sentit, Xavier Trias ha destacat la importància de seguir desenvolupant aquest projecte de llarg termini i ha explicat que la seva implantació consisteix en un treball de millora contínua. Trias ha afegit que aquesta implantació la farem ?apostant per l´excel.lència en el servei i avalada per un treball tècnic molt rigorós?.

L´alcalde ha recordat que en moments com els actuals, de grans dificultats econòmiques, ?hem de ser curosos amb l´ús dels nostres recursos i aprofitar al màxim els que ja tenim, introduint les millores necessàries per fer molt més amb menys?.

Més informació:
Dossier de premsa: Actuacions 2013 a la Nova Xarxa de Bus





Paraules clau