L´alcalde Trias destaca la importància d´apostar pel talent, ?un valor molt preuat i un potencial de futur? : Servei de Premsa

L´alcalde Trias destaca la importància d´apostar pel talent, ?un valor molt preuat i un potencial de futur?

13/03/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona ha presidit aquesta tarda al Saló de Cent el lliurament del Premis de la Societat Econòmica Barcelonesa d´Amics del País, SEBAP, que anualment convoca aquesta entitat en reconeixement i suport a diferents iniciatives socials i que s´atorguen en diferents categories. En l´acte la periodista Mònica Terribas, presentada per Miquel Roca i Junyent, president de la SEBAP, ha pronunciat la conferència ?El paper de la societat civil en una societat en crisi?. L´alcalde ha afirmat que aquests premis destaquen dos components que sempre han estat sinònims de Barcelona: el talent de la nostra gent i una societat civil compromesa amb les institucions del país per seguir-lo impulsant. Trias ha felicitat els guardonats, ?Barcelona no seria la que és sense tots vosaltres. Sou un exemple de dedicació, de compromís, de sacrifici i d´esperit de servei envers els altres?.

Com ha dit l´alcalde els projectes guardonats aporten idees per seguir fent de Barcelona una ciutat que s´esforça per oferir oportunitats per a tothom, un tasca que no seria possible sense institucions i associacions com Càritas Diocesana ? que ha rebut el premi Llegat Valldejuli – o l´Associació Catalana de Lluita contra l´Estigma en Salut Mental ?Obertament? -premi Fundació Barcelonesa d´Amics del País a una institució privada que treballi per a la integració social.

L´alcalde ha destacat que en aquests moments de profunda crisi econòmica, ?apostar pel talent de les persones és molt important? i ha afegit que l´exemple dels guardonats demostra que el talent és ?un valor molt preuat i un potencial de futur? i que per això des de l´Ajuntament es treballa de forma ferma per crear entorns de confiança que atreguin inversions i talent, així i com nova activitat econòmica.

?Barcelona?, ha explicat Trias, ?és una ciutat que té uns actius de futur sòlids i molt de potencial?, i s´ha mostrat confiat de que ?sortirem d´aquesta crisi. I avui, gràcies a tots vosaltres i al vostre exemple, ho tinc encara més clar?.

Finalment, Trias ha agraït a la Societat Econòmica Barcelonesa d´Amics del País, des de fa gairebé dos cents anys, “el seu compromís amb la ciutat i el seu desenvolupament econòmic i social, promovent amb il·lusió i tenacitat el seu progrés”.





Paraules clau