Barcelona inicia el procés de selecció de joves intèrprets de clàssica i jazz per al cicle ?Música als Parcs? : Servei de Premsa

Barcelona inicia el procés de selecció de joves intèrprets de clàssica i jazz per al cicle ?Música als Parcs?

15/03/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´Ajuntament de Barcelona obre dilluns la convocatòria per a seleccionar els joves intèrprets de clàssica i jazz per al cicle ?Música als Parcs, que estarà oberta fins el 19 d´abril. Els concerts tindran lloc de dilluns a divendres durant els mesos de juny, juliol i agost als parcs i jardins de Barcelona.

Aquesta iniciativa, impulsada per l´àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans d´Hàbitat Urbà, té com a objectiu acostar la música de qualitat a tots els públics i potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure també durant els capvespres i nits d´estiu, al temps que permet oferir l´oportunitat a joves intèrprets de tocar en una programació de concerts a la ciutat de Barcelona.

La convocatòria és oberta a qualsevol tipus de formació fins a un màxim de 4 músics, des de solistes fins a quartets. Els participants poden ser cantants o intèrprets de qualsevol instrument.
Tots els músics han de ser majors de 16 anys i menors de 35 anys en el període de durada del cicle Un jurat qualificat serà l´encarregat de seleccionar un total de 19 formacions, 9 de música clàssica i 10 de jazz, cadascuna de les quals farà 2 concerts.

Per a qualsevol informació complementària es pot visitar el web www.bcn.cat/mediambient

-Un Cicle Musical avalat pel públic

La 17ena edició del Cicle va comptar l´any passat amb l´assistència de 10.870 persones i va permetre oferir 43 concerts gratuïts a l´aire lliure interpretats per la Banda Municipal i una selecció de joves intèrprets de música clàssica i jazz.





Paraules clau