Barcelona rep la bandera com a subseu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 : Servei de Premsa

Barcelona rep la bandera com a subseu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

10/04/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha rebut aquest matí la bandera dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017, que li ha estat lliurada per l´alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en un acte al Saló de Cent de l´Ajuntament. A l´acte també hi han assistit la tinenta d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, regidors dels ajuntaments de Tarragona i Barcelona, entre d´altres autoritats, així com representants del Real Club de Polo. Barcelona serà una de les subseus dels Jocs Mediterranis i està previst que aculli la competició d´hípica.

Lliurament de la Bandera dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017 a la Ciutat de Barcelona com a subseu dels jocs

L´alcalde Xavier Trias ha afirmat que ? a Barcelona, ciutat que sempre ha apostat per l´esport, ens omple d´il·lusió poder exercir de capital de Catalunya i ajudar les altres ciutats a assolir fites?. L´alcalde ha remarcat ?l´aposta pel benestar de les persones? entre els aspectes que comparteixen Tarragona i Barcelona i, en aquest sentit, ha assenyalat que ?l´esport és benestar i salut, i una eina de convivència i cohesió social?.

Per la seva banda, l´alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha afirmat que ?és un orgull per Tarragona poder comptar amb Barcelona en l´aventura meravellosa que és poder tirar endavant els Jocs Mediterranis?. Ballesteros ha expressat el desig que ?que aquesta gran fita de país sigui una aventura conjunta, que sigui bona per la relació de les dues ciutats?.

Els XVIII Jocs Mediterranis se celebraran del 30 de juny al 9 de juliol de l´any 2017 en 16 municipis diferents, que acolliran competicions de més d´una trentena de disciplines esportives.





Paraules clau