Xavier Trias visita les parades de les entitats del tercer sector instal·lades al pati de l´Ajuntament de Barcelona amb motiu de Sant Jordi : Servei de Premsa

Xavier Trias visita les parades de les entitats del tercer sector instal·lades al pati de l´Ajuntament de Barcelona amb motiu de Sant Jordi

22/04/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 23 d´abril, l´alcalde atendrà als mitjans de comunicació a les 10:30h al pati de l´Ajuntament, que, amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, celebra una jornada de portes obertes.

Al pati de l´Ajuntament, entitats del tercer sector disposaran de parades on es podran adquirir ?roses solidàries?. Els beneficis seran íntegrament per les entitats que participen aquest any en la iniciativa.

Al llarg de la jornada l´alcalde participa en diversos actes amb motiu de la festivitat de Sant Jordi. A les 9:00h assisteix a la missa de Sant Jordi que el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach oficiarà al Palau de la Generalitat. També al matí, Xavier Trias participa en la campanya d´Amics de la Gent Gran i lliurarà una flor a una àvia de la ciutat.

Al migdia, a les 14:30h, assistirà a l´acte organitzat per Grup 62, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, a l´Hotel Comtes de Barcelona (Passeig de Gràcia, 73). I a les 15:15h, a l´acte de l´Editorial Planeta a la Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda Sant Antoni, 41).

A la tarda l´alcalde Trias passejarà per les parades instal·lades a les Rambles i a la Rambla Catalunya.





Paraules clau