L´alcalde Trias remarca “l´èxit col.lectiu” que representa l´aposta per iniciatives que reactiven l´economia de l´àrea metropolitana : Servei de Premsa

L´alcalde Trias remarca “l´èxit col.lectiu” que representa l´aposta per iniciatives que reactiven l´economia de l´àrea metropolitana

09/05/2013

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat en la inauguració del Renaissance Barcelona Fira Hotel, emplaçat al voltant del recinte de Fira de Barcelona Gran Via. A l´acte hi han assistit el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas; Núria Marin, alcaldessa de l´Hospitalet de Llobregat; i els arquitectes autors de l´edifici Jean Nouvel i Josep Ribas. En la seva intervenció l´alcalde ha destacat la importància d´iniciatives d´aquesta mena, que representen “un èxit col·lectiu i un pas important per a l´àrea metropolitana”. Trias ha destacat “el canvi urbanístic espectacular que s´està produint entre Barcelona i l´Hospitalet de Llobregat, on hi té molt a veure la cobertura de la Gran Via i el dinamisme de la Fira de Barcelona”.
 
L´alcalde ha valorat positivament que, en moments de dificultat com l´actual, s´inauguri un hotel com el Renaissance, de grans dimensions i que ha sabut trobar un encaix entre la modernitat, l´estructura arquitectònica i els elements naturals; també ha destacat la seva proximitat a Fira de Barcelona, així com la seva ubicació metropolitana a l´Hospitalet, a prop de l´aeroport del Prat i del centre de Barcelona.
 
Xavier Trias ha assenyalat que el turisme és una font creadora de riquesa molt important, que contribueix al posicionament internacional de la ciutat i que l´oferta hotelera de Barcelona es troba entre les millors valorades del món. ?Barcelona té un model turístic d´èxit que millora any a any ?, ha dit i ha refermat la necessitat que la riquesa que genera el turisme reverteixi en una major qualitat de vida i en millors serveis per les persones.
 Compartiu aquest contingut