Mor un motorista en un accident de trànsit al Districte d´Horta-Guinardó : Servei de Premsa

Mor un motorista en un accident de trànsit al Districte d´Horta-Guinardó

09/05/2013

Aquesta tarda a les 18:55 hores s´ha produït un accident de trànsit al c/Germans Desvalls 12, a l´alçada del Velòdrom d´Horta, en el qual un motorista ha caigut a la calçada per motius que es desconeixen sense que cap altre vehicle s´hi hagi vist implicat.

A conseqüència de l´impacte el conductor de la motocicleta, un home de 51 anys d´edat, ha patit ferides molt greus i ha estat traslladat en estat crític pel Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) a l´Hospital de la Vall d´Hebron, on posteriorment ha mort.

Fins al lloc dels fets s´hi han desplaçat diversos efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i una unitat del SEM, que l´ha atès al lloc. L´Ajuntament de Barcelona ha activat el protocol d´assistència psicològica i social pels familiars.

La Unitat d´Accidents del cos de policia barceloní investiga ara les circumstàncies del sinistre de cara a realitzar l´atestat corresponent.Compartiu aquest contingut